Torneig

Ja queda menys per la 21a edició de l’Acampada Jove! Enguany tornem a organitzar, amb més ganes que mai, un nou torneig de futbol sala a Montblanc. Com sempre, l’esport l’entenem només acompanyat d’uns valors que com no podia ser d’una altra manera estaran presents durant aquestes jornades: la igualtat, el respecte, la tolerància i el joc en equip.

Així doncs, aquest serà un torneig mixte de dos dies on en la primera jornada tots els equips participants jugaran un únic partit corresponent a setzens de final. En la segona jornada els equips classificats disputaran les següents eliminatòries.
Hi haurà premis pels finalistes i guanyadors, també per l’equip amb més “fair play” i a la millor afició!

Durant les dues jornades del torneig també hi haurà altres activitats com el Korfball i les Bitlles Catalanes.

Horaris:
– Divendres 15 juliol: 16:00h-20:00h
– Dissabte 16 juliol: 11:00h-15:00h

Lloc: Escola les Muralles (Montblanc)

Requisits per la inscripció: Equips MIXTES i mínim 5 jugadors/es

IMPORTANT: Places limitades
Per qualsevol dubte o problema podeu contactar a: torneig@acampadajove.cat.Nom de l'equip *Nom de les participants *

És requisit per a la inscripció que els equips participants siguin mixtes i hi hagi un mínim de 5 jugadors/esCorreu electrònic *

Per aquí us enviarem els vostres horaris i les últimes indicacions per al bon funcionament d'aquestes jornadesTelèfon de contacte *

Per tal de tenir una millor comunicació amb els equips participants, la persona capitana de cada equip ens haurà de facilitar un número de contacte per utilitzar en cas de qualsevol imprevist que hi pugui haver durant l'organització de l'esdeveniment.