Preguntes Freqüents i Serveis

Des de quina hora puc acampar? Es pot sortir i entrar del recinte?

+

Podràs acampar a partir de les 12h del dijous, hora en què s’obren les portes de l’Acampada Jove! Un cop tinguis la teva polsera, podràs entrar i sortir del recinte quan vulguis. Hauràs de recollir la teva tenda i sortir del recinte de l’Acampada Jove el diumenge abans de les 12h.

Es pot comprar menjar a l’Acampada Jove?

+

Si vols comprar menjar a dins del recinte de l’Acampada jove pots fer-ho. A l’espai independència hi trobaràs diferents paradetes on comprar el sopar i a la barra de l’espai Països Catalans (zona d’acampada) hi podràs trobar esmorzar i coses per picar.

Puc portar bengales a la zona de concerts?

+

No, qualsevol foc està prohibit al recinte de l’Acampada, incloent qualsevol tipus de focs d'artifici o malabars de foc.

Es pot entrar menjar i beguda al recinte de l’Acampada Jove?

+

A la zona d’acampada podràs entrar menjar i beguda sempre i quan els envasos no siguin de vidre. A la zona de concerts no podràs entrar-hi beguda

Puc carregar el mòbil al recinte de l’Acampada Jove?

+

Sí, a l’espai República s’habilitarà una zona amb endolls perquè puguis carregar el teu mòbil durant l’Acampada Jove.

Sóc menor d’edat però major de 16 anys, he de portar alguna autorització?

+

No, només els menors de 16 anys han de portar l’autorització que trobareu aquí.

Sóc menor de 16 anys, qui m’ha d’acompanyar a l’Acampada Jove?

+

Si ets menor de 16 anys has de portar l’autorització per a menors signada pel teu pare/mare/tutor que t’acompanyaran al festival. En cas que la persona major d’edat que t’acompanyi no sigui ni el teu pare/mare/tutor, s’haurà d’autoritzar a una tercera persona major d’edat a acompanyar-te. Per això, hauràs de portar l’autorització de menors amb els camps d’autorització a una tercera persona emplenats. També hauràs d’adjuntar fotocòpia del DNI teva, del teu pare/mare/tutor i de la persona autoritzada a acompanyar-te. Trobaràs tota la informació detallada aquí.

Serveis


Zona de dutxes

+

A l’Espai Països Catalans (zona d’Acampada) disposareu d’un punt de dutxes per tal que tothom pugui treure’s de sobre la suor estiuenca i refrescar-se de valent.

Assistència Sanitària

+

A l’Espai Independència trobaràs un servei mèdic preparat per portar a terme la primera atenció sanitària. Si tens qualsevol problema posa't en contacte amb l'organització.

Punts d’aigua

+

Per tal d’ajudar-te a combatre la set i la calor de les tardes d’estiu, l’Acampada Jove posarà a la teva disposició diferents punts d’aigua.

Aparcament gratuït

+

A l'entrar a la Vila, just al costat del recinte de l’Acampada, hi ha un aparcament gratuït on poder deixar el cotxe. Per arribar-hi, segueix les indicacions.

La Gírgola

+

A l’Acampada Jove funcionem amb una moneda pròpia: la gírgola. Cada gírgola és equivalent a un euro, i podràs bescanviar els teus diners a qualsevol punt de venda de gírgoles que trobaràs al recinte de l’Acampada. Et serviran per les barres, parades de material i les parades de menjar que podem trobar. Però calcula bé que et gastaràs, perquè un cop comprades no es retornarà el seu import.

Piscina

+

Aquest any els usuaris de l'Acampada Jove podran fer servir la piscina municipal de Montblanc als millors preus.

Fira d’entitats

+

Entitats d’arreu dels Països Catalans estaran presents a l’Acampada Jove. Enguany ho trobarem a l’Espai Independència.

Lavabos

+

Hi ha una quantitat de lavabos distribuïts per tots els espais de l’Acampada Jove, incloent-hi unitats per persones amb problemes de mobilitat.