Consells Pràctics i Normativa de l’Acampada Jove

Consells per combatre l'onada de calor

+

La Generalitat de Catalunya recomana que davant l'onada de calor:

 

  • Eviteu el sol directe
  • Porteu una gorra o un barret.
  • Utilitzeu roba lleugera (cotó), de colors clars i que no sigui ajustada.
  • Procureu caminar per l’ombra i descanseu en llocs frescos del carrer o en espais tancats que estiguin climatitzats.
  • Porteu aigua i beveu-ne sovint.
  • Mulleu-vos una mica la cara i, fins i tot, la roba.
  • Eviteu les activitats físiques intenses.
  • Feu menjars lleugers, eviteu els menjars molt calents i els que aporten moltes calories (salses, fregits, arrebossats).
  • Preneu aliments rics en aigua (fruites, verdures i hortalisses); us ajudaran a recuperar les sals minerals perdudes per la suor.
  • Beveu molta aigua i sucs de fruita al llarg del dia, encara que no tingueu set.

 

 

 

 

 

Evitem incendis

+

La teva col·laboració és absolutament necessària per evitar qualsevol situació de risc, i per aquesta raó et demanem que segueixis les indicacions de l’organització a l’hora de cuinar i que recordis que qualsevol foc està prohibit al recinte de l’Acampada, incloent qualsevol tipus de focs d'artifici o malabars de foc.

Aquest any, degut a l'alt risc d'incendi, també està prohibit l'ús de fogonets a qualsevol espai de l'Acampada Jove.

Respecte i compromís

+

L’Acampada Jove és possible gràcies als 500 militants de l’esquerra independentista que hi treballen de forma voluntària. Respecta i seràs respectat.

Responsabilitat

+

Totes les zones de l’Acampada Jove estaran correctament il·luminades, però et recomanem, per tal d’evitar situacions incòmodes, que no deixis objectes de valor a la teva tenda quan no hi siguis i que, en cas de qualsevol incidència, et dirigeixis als responsables del servei d’ordre. L’organització no es fa responsable de la pèrdua d’objectes personals ni la pèrdua del braçalet de l’Acampada. En cas que perdis la polsera de l'abonament, l'organització no te la canivarà per una altra.

Ordre i seguretat

+

L’organització de l’Acampada Jove posa a la teva disposició un servei d’ordre encarregat del control dels accessos al recinte i de vetllar per la seguretat i el bon funcionament de l’Acampada. Per aquesta raó et demanem que col·laboris al màxim amb la seva feina i li facilitis l’atenció als milers de joves que participen en l’Acampada.

En cas d’emergència

+

A l’Acampada trobaràs panells informatius amb les rutes d’evacuació en cas d’emergència. Si et trobes en una situació d’aquestes característiques, et demanem que segueixis les indicacions del personal de seguretat i dels serveis públics.

Avisos


  No es poden entrar recipients de vidre a tot el recinte de l’Acampada.

  No es permet l’entrada d’animals al recinte.

  No es poden entrar begudes a l’Espai Independència ni a la carpa Tio Canya (zona de concerts), així com tampoc elements perillosos per a la integritat física.

  A causa de l’alt risc d’incendi, està prohibit fer foc al recinte de l’Acampada.