L’Acampada

L’Acampada Jove és el punt de trobada de la festa, de la música feta a casa nostra, de la música en català i de la música internacional amb accent reivindicatiu. És un espai de llibertat alternatiu als circuits d’oci de masses que el fan un festival únic i diferent a la resta. Però a la vegada, l’Acampada és alguna cosa més que un festival de música; allà s’hi apleguen tallers, xerrades i diverses activitats a favor de la consciència social i nacional dels Països Catalans.

 

QUÈ ÉS

L’Acampada Jove és el festival musical més important dels Països Catalans i ocupa un lloc privilegiat en el calendari independentista. Qui hi ve, sempre hi torna!

És el primer festival de música dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb la col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. Aquest any arriba a la vint-i-dosena edició, cosa que indica que l’Acampada Jove és un dels projectes més sòlids de la música del nostre país. Després de nou anys a Arbúcies i quatre a Sant Celoni, aquest any la festa es consolida a la vila de Montblanc amb la novena edició consecutiva, que convertirà la capital de la Conca de Barberà en el punt de trobada del jovent independentista fidel al somni.